Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας και είναι διανομέας Υγραερίου από το 1953. Σε αυτή τη δραστηριότητα προστέθηκαν το 2018, η Ηλεκτρική Ενέργεια και το Φυσικό Αέριο.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Δραγάν, ευρωπαϊστής εκ πεποιθήσεως, αντιλαμβανόμενος τη δυναμικότητα της αγοράς υγραερίου και ορμώμενος από την επίτευξη των στόχων της BUTANGAS Ιταλίας, έκανε το μεγάλο βήμα και επέκτεινε τη δραστηριότητά του στην Ευρώπη, ιδρύοντας αντίστοιχες εταιρείες, όπως την ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ στην Ελλάδα το 1953, τη DrachenGas στη Γερμανία κ.ο.κ.  

Η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ αναπτύσσεται ραγδαία στο πέρασμα των χρόνων και αποτελεί μέρος της καθημερινότητας του καταναλωτικού κοινού, παρέχοντας υγραέριο σε χιλιάδες επιχειρήσεις, εμπορικές, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, πρατήρια υγραεριοκίνησης (Autogas) και οικίες, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις. Προσφέρει άμεσες και εξαιρετικού επιπέδου υπηρεσίες που χαίρουν της εκτίμησης όλων των πελατών της. Η επιτυχία της εταιρείας ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ είναι ότι πλέον το υγραέριο είναι συνώνυμο με το όνομα ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ.

Σήμερα, η εταιρεία ανήκει στον πολυεθνικό όμιλο Veroniki Holding, που απαρτίζεται από ένα σύνολο εταιρειών με παρουσία σε πάνω από 9 Ευρωπαϊκές χώρες, απασχολώντας περίπου 1.500 εργαζόμενους σε διάφορους τομείς, όπως Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Ναυτιλία, Ακίνητα, Ιατρικός Τομέας, ΜΜΕ και Κοινωνικές Δράσεις. Βασική δραστηριότητα του ομίλου είναι η εμπορία και διανομή υγραερίου με αποτελεσματικό και υπεύθυνο τρόπο σε όλη την Ευρώπη.

Πρόσφατα η εταιρεία, ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις και τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής για περισσότερη ενέργεια, εισήλθε δυναμικά στην παροχή Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, προσφέροντας ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων που αφορούν σπίτια, μικρές βιοτεχνίες, μέχρι και μεγάλες βιομηχανίες.

Με την είσοδο της PETROGAZ ENERGY στην αγορά της Ηλεκτρικής Ενέργειας και του Φυσικού Αερίου, μια νέα εποχή ξεκινά με οδηγό την πελατοκεντρική φιλοσοφία και την εμπειρία των στελεχών της. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρει έχουν σχεδιαστεί με αποκλειστικό γνώμωνα να μπορούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής του καταναλωτή.

Άλλαξε τώρα σε


Στοιχεία Σύνδεσης

Στοιχεία Σύνδεσης

Επιλογή Πακέτου και Στοιχεία Παροχής

Επιλογή Πακέτου και Στοιχεία Παροχής

Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

 Επισύναψη Δικαιολογητικών Εντύπων

Επισύναψη Δικαιολογητικών Εντύπων

Βήμα 1
Βήμα 2
Βήμα 3
Βήμα 4